Siv Strömbäcks Consulting

Stockholms län

Information

460121-XXXX är organisationsnummer för bolaget Siv Strömbäcks Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Siv Strömbäcks Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Siv Strömbäcks Consulting finns i.

Siv Strömbäcks Consulting har varit registrerat sedan 2000-08-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Siv Strömbäcks Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-08-14.

Siv Strömbäcks Consulting är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Siv Strömbäcks Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Siv Strömbäcks Consulting så kan ni göra det på telefon genom 070-4961066 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom områdena chefs-, lednings- och organisationsfrågor.

Det finns olika personer som har en koppling med Siv Strömbäcks Consulting och det är Strömbäck, Siv Berit som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,