HERRVIKS TAXI

Stockholms län

Information

460121-XXXX är organisationsnummer för bolaget HERRVIKS TAXI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HERRVIKS TAXI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som HERRVIKS TAXI finns i.

HERRVIKS TAXI har varit registrerat sedan 1992-11-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HERRVIKS TAXI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

HERRVIKS TAXI är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för HERRVIKS TAXI är följande:

Vill ni komma i kontakt med HERRVIKS TAXI så kan ni göra det på telefon genom 08-5714110 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse

Det finns olika personer som har en koppling med HERRVIKS TAXI och det är ENGSTRÖM, LARS GUSTAV som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,