TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG är ett av dem. Statusen för TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG är att Bolaget är aktivt.

TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG är ett Enskild firma och skapades 1987-11-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG ska trivas.

TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Socialvård och humanitär hjälpverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57024201.

.

De som är på något sätt har med TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG är Wihlborg, Karin Gertrude Ingela som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TORSBYGÅRDEN, ENSKILD HANDIKAPPOMSORG har 460615-XXXX som sitt organisationsnummer.