CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION

Stockholms län

Information

CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION är ett bolag som finns i Värmdö. I CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION finns det lite olika personer som är förknippade och det är JEFFMAR, CARL CHRISTER SAMUEL som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION på telefon .

Författar-, organisations- och utbildnings- veerksamhet samt konsultativ verksamhet inom organisations-, utbildnings- och psykologiområdena

Idag är CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION av bolagstypen Enskild firma.

CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION så är det följande:

CHRISTER JEFFMAR ORGANISATION- OCH UTBILDNINGSKONSULTATION har 470629-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.