KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST

Stockholms län

Information

470731-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST finns i.

KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST har varit registrerat sedan 1976-06-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST är följande:

Vill ni komma i kontakt med KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST så kan ni göra det på telefon genom 08-57022048 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksmhet inom byggnadsbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med KJELL ÅKERSTRÖMS BYGGTJÄNST och det är Åkerström, Kjell Sören som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,