S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT är ett av dem. Statusen för S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT är att Bolaget är aktivt.

S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT är ett Enskild firma och skapades 1992-03-26. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT ska trivas.

S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Rörservice, trädfällning, trädgårdsskötsel, hantverksarbeten, målningsarbeten samt därmed förenligt underhåll och import av kosmetika och hudvårdsprodukter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57150596.

.

De som är på något sätt har med S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT är Sjöberg, John Christer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

S-G RÖR & HANTVERKSSERVICE-KOSMETIKAIMPORT har 471118-XXXX som sitt organisationsnummer.