Renstedts Bygg & Fastighetsservice

Stockholms län

Information

480110-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Renstedts Bygg & Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Renstedts Bygg & Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Renstedts Bygg & Fastighetsservice finns i.

Renstedts Bygg & Fastighetsservice har varit registrerat sedan 1996-04-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1986-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Renstedts Bygg & Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Renstedts Bygg & Fastighetsservice är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Renstedts Bygg & Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Renstedts Bygg & Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Renstedts Bygg & Fastighetsservice och det är Renstedt, Inga Christina som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,