H.J. Solutions

Stockholms län

Information

H.J. Solutions är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som H.J. Solutions finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

H.J. Solutions är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-29.

H.J. Solutions som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-10-17. Men sedan 2002-08-29 så har H.J. Solutions varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H.J. Solutions så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57142224.

Värmdö arbetar för att verksamheter som H.J. Solutions ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för H.J. Solutions. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Firman bedriver konsultverksamhet inom telecom-området genom att erbjuda till telecomoperatörer och telecomleverantörer konsulttjänster inom planering av nät, optimering av nät, implementering av nät, drift och underhåll av nät, utvärdering av nät. Detta gäller mobila telenät såväl som fasta telenät.

Firmatecknare för H.J. Solutions är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H.J. Solutions och det är följande personer, Jansson, Håkan Tord Åke som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för H.J. Solutions är 480910-XXXX.