Molins Taxi & Budtransporter

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Molins Taxi & Budtransporter är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Molins Taxi & Budtransporter är ett av dem. Statusen för Molins Taxi & Budtransporter är att Bolaget är aktivt.

Molins Taxi & Budtransporter är ett Enskild firma och skapades 1993-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Molins Taxi & Budtransporter ska trivas.

Molins Taxi & Budtransporter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Taxiverksamhet samt godstransport

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Molins Taxi & Budtransporter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Molins Taxi & Budtransporter och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Molins Taxi & Budtransporter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57145626.

.

De som är på något sätt har med Molins Taxi & Budtransporter är Molin, Paul Christer som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Molins Taxi & Budtransporter har 481105-XXXX som sitt organisationsnummer.