Inger Lindahls Revision & Rådgivning

Stockholms län

Information

490506-XXXX är organisationsnummer för bolaget Inger Lindahls Revision & Rådgivning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inger Lindahls Revision & Rådgivning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Inger Lindahls Revision & Rådgivning finns i.

Inger Lindahls Revision & Rådgivning har varit registrerat sedan 1994-06-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Inger Lindahls Revision & Rådgivning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Inger Lindahls Revision & Rådgivning är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Inger Lindahls Revision & Rådgivning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Inger Lindahls Revision & Rådgivning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Redovisning, revision och rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Inger Lindahls Revision & Rådgivning och det är Ström Lindahl, Inger Helena som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,