IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG

Stockholms län

Information

IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG har haft sedan 1997-01-01. IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57034541.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG har idag 490927-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG

Snickeriverksamhet

I IDÉSNICKAR'N JAN EDBERG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edberg, Jan Rune som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .