Stephen Undins Transport&Entreprenad

Stockholms län

Information

500629-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stephen Undins Transport&Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stephen Undins Transport&Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Stephen Undins Transport&Entreprenad finns i.

Stephen Undins Transport&Entreprenad har varit registrerat sedan 1990-04-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stephen Undins Transport&Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Stephen Undins Transport&Entreprenad är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Stephen Undins Transport&Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stephen Undins Transport&Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-7268828 eller genom brev på följande adress:

Transport, mark och anlägning.

Det finns olika personer som har en koppling med Stephen Undins Transport&Entreprenad och det är Undin, Bert Stephen Erland som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,