Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag

Stockholms län

Information

502006-0264 är organisationsnummer för verksamheten Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag är Ömsesidigt försäkringsbolag. Det finns idag flera olika Ömsesidigt försäkringsbolag i Värmdö som är den kommunen som Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag finns i.

Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag har varit registrerat sedan 1953-10-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hagberg, Sven Matz -Westerberg, Karin Margareta C

Vill ni komma i kontakt med Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57164077 eller genom brev på följande adress:
Möja Hamn Westerbergs Hamn, 130 43, Möja

Bolaget har till föremål att meddela direkt försäkring av fartyg (klass 6), som används för fiske inom Östersjön, Bottenhavet och Mälaren och vilka ha hemort inom Stockholms län. Bolaget får biträda annat försäkringsbolag i dess rörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholms läns Fiskebåtsförsäkringsbolag och det är Hagberg, Sven Matz som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerström, Thomas Rune som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Karin Margareta C som är född 1942 och har titeln Verkställande ledamot, Harjulin, Ulf Lennart som är född 1941 och har titeln Revisor, Larsson, Karl Börje Ingemar som är född 1938 och har titeln LekmannarevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,