SKS Skärgårdskonsulten

Stockholms län

Information

SKS Skärgårdskonsulten hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där SKS Skärgårdskonsulten finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. SKS Skärgårdskonsulten tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. SKS Skärgårdskonsulten har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SKS Skärgårdskonsulten så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

SKS Skärgårdskonsulten har idag 510123-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SKS Skärgårdskonsulten

Redovisning samt personaluthyrning samt rumsuthyrning och rumsförmedling samt café verksamhet samt tillverkning, försäljning och förmedling av skärgårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I SKS Skärgårdskonsulten så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellberg, Irene Margareta som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .