Svartsö Båtkapell

Stockholms län

Information

Svartsö Båtkapell hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Svartsö Båtkapell finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Svartsö Båtkapell tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Svartsö Båtkapell har haft sedan 2001-05-15. Svartsö Båtkapell har funnits sedan och 2001-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svartsö Båtkapell så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6606161.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Svartsö Båtkapell har idag 510606-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Svartsö Båtkapell

Tillverkning, design och reparation av båtkapell, dynor och gardiner. Trädgårdsplanering, externa och interna inredningar, båt och husvård.

I Svartsö Båtkapell så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Säfvenberg Lännqvist, Harriet Rut M som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .