IHF design layout original

Stockholms län

Information

511028-XXXX är organisationsnummer för verksamheten IHF design layout original. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IHF design layout original är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som IHF design layout original finns i.

IHF design layout original har varit registrerat sedan 1993-11-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för IHF design layout original så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

IHF design layout original är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för IHF design layout original är följande:

Vill ni komma i kontakt med IHF design layout original så kan ni göra det på telefon genom 08-57168432 eller genom brev på följande adress:

Grafisk formgivning från idé till färdigt tryckoriginal.

Det finns olika personer som har en koppling med IHF design layout original och det är Hjellström Fredriksson, Inger C som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,