LISAS HÅRVÅRD

Stockholms län

Information

511223-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LISAS HÅRVÅRD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LISAS HÅRVÅRD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som LISAS HÅRVÅRD finns i.

LISAS HÅRVÅRD har varit registrerat sedan 1981-01-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LISAS HÅRVÅRD så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

LISAS HÅRVÅRD är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för LISAS HÅRVÅRD är följande:

Vill ni komma i kontakt med LISAS HÅRVÅRD så kan ni göra det på telefon genom 08-57035357 eller genom brev på följande adress:

Friseringsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med LISAS HÅRVÅRD och det är Öberg, Anna-Liisa som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,