Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration

Stockholms län

Information

Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration är en verksamhet som finns i Värmdö. I Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindroth, Ingvor Elisabet som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration på telefon 08-57154786.

Redovisning, bokföring, administration.

Idag är Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration av bolagstypen Enskild firma.

Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration så är det följande:

Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration har 520314-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.