GA Muzic

Stockholms län

Information

520429-XXXX är organisationsnummer för företaget GA Muzic. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GA Muzic är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som GA Muzic finns i.

GA Muzic har varit registrerat sedan 2004-05-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för GA Muzic så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

GA Muzic är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för GA Muzic är följande:

Vill ni komma i kontakt med GA Muzic så kan ni göra det på telefon genom 08-57033586 eller genom brev på följande adress:

Musikproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med GA Muzic och det är Andersson, Stig Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,