LINGONS MÅNGSYSSLERI

Stockholms län

Information

520812-XXXX är organisationsnummer för bolaget LINGONS MÅNGSYSSLERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LINGONS MÅNGSYSSLERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som LINGONS MÅNGSYSSLERI finns i.

LINGONS MÅNGSYSSLERI har varit registrerat sedan 1988-02-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LINGONS MÅNGSYSSLERI så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LINGONS MÅNGSYSSLERI är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för LINGONS MÅNGSYSSLERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med LINGONS MÅNGSYSSLERI så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Maskingrävning, tomtplanering, monteringsarbeten samt därmed förenliga skärgårdsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med LINGONS MÅNGSYSSLERI och det är Östberg, Bo Gustaf som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, Wikström, Jeanette Isabella som är född 1957 och har titeln Prokurist,