Landströms IT Konsulting

Stockholms län

Information

530629-XXXX är organisationsnummer för bolaget Landströms IT Konsulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Landströms IT Konsulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Landströms IT Konsulting finns i.

Landströms IT Konsulting har varit registrerat sedan 1997-06-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Landströms IT Konsulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Landströms IT Konsulting är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Landströms IT Konsulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Landströms IT Konsulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Projektledning, teknisk rådgivning, utbildning, utredningar inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Landströms IT Konsulting och det är Landström, Bror Lars-Erik som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,