ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI

Stockholms län

Information

ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI har haft sedan 1987-01-01. ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6489994.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI har idag 541104-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI

Takplåtsarbeten, snöskottning och takmålning samt därmed förenlig verksamhet

I ÖDMARK'S PLÅTSLAGERI så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlberg, Tommy Gustav som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .