Hamnsalongerna Suzan Käller

Stockholms län

Information

550225-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hamnsalongerna Suzan Käller. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hamnsalongerna Suzan Käller är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Hamnsalongerna Suzan Käller finns i.

Hamnsalongerna Suzan Käller har varit registrerat sedan 1991-09-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1992-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hamnsalongerna Suzan Käller så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Hamnsalongerna Suzan Käller är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Hamnsalongerna Suzan Käller är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hamnsalongerna Suzan Käller så kan ni göra det på telefon genom 08-57035888 eller genom brev på följande adress:

Frisersalong och skönhetsvård

Det finns olika personer som har en koppling med Hamnsalongerna Suzan Käller och det är Käller, Yasemin Suzan som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,