Jan Johnsson Kommunikation

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Jan Johnsson Kommunikation är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jan Johnsson Kommunikation är ett av dem. Statusen för Jan Johnsson Kommunikation är att Bolaget är aktivt.

Jan Johnsson Kommunikation är ett Enskild firma och skapades 1995-10-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jan Johnsson Kommunikation ska trivas.

I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Journalistik. Konferensledning. Konsult i informationsfrågor ex. skriva artiklar, redigera, utforma informationsmaterial, anordna konferenser, debattledare utfrågare på konferenser, rådgivare inom information, bistå i arbetet med marknads- och kommunkationsplaner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Johnsson Kommunikation inte är momsregistrerat.

Idag är Jan Johnsson Kommunikation och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Jan Johnsson Kommunikation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Jan Johnsson Kommunikation är Johnsson, Jan Mikael som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jan Johnsson Kommunikation har 551004-XXXX som sitt organisationsnummer.