Svartsö Sjötaxi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Svartsö Sjötaxi Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Svartsö Sjötaxi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Svartsö Sjötaxi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Svartsö Sjötaxi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1936-09-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svartsö Sjötaxi Aktiebolag ska trivas.

Svartsö Sjötaxi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sjötransporter, programmering inom data branschen, sjöfartsutbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svartsö Sjötaxi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Svartsö Sjötaxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Svartsö Sjötaxi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54247039.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Svartsö Sjötaxi Aktiebolag är Heurlin, Ulf Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heurlin, Berndt Olof Thomas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Heurlin, Ebba Anita som är född 1947 och har titeln Suppleant, Melin, Per Staffan som är född 1939 och har titeln Revisor, .

Svartsö Sjötaxi Aktiebolag har 556035-4622 som sitt organisationsnummer.