Nordic REN Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nordic REN Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Nordic REN Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nordic REN Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Nordic REN Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1959-04-29. Men sedan 1994-01-01 så har Nordic REN Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hästhagsuddsv. 12, 139 60, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordic REN Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57147091.

Värmdö arbetar för att företag som Nordic REN Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordic REN Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra städuppdrag, bedriva konsultverksamhet inom städbranschen, bedriva värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordic REN Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordic REN Aktiebolag och det är följande personer, Hadesten, Jerry Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Järås, Helena Maria Kristina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eneroth, Inger Kristina Louise som är född 1966 och har titeln Revisor, Holmgren, Berit Elvine som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, AxL Revision AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nordic REN Aktiebolag är 556068-7559.