Wellex Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Wellex Trading Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Wellex Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wellex Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wellex Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1960-06-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wellex Trading Aktiebolag ska trivas.

Wellex Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler samt därmed förenlig verksamhet, samt café och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wellex Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Wellex Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Wellex Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6400911.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wellex Trading Aktiebolag är Wellgren, Anne-Charlotte som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lax, Carl-Einar Viktor som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Add & Subtract AB som är född och har titeln Revisor, .

Wellex Trading Aktiebolag har 556072-3750 som sitt organisationsnummer.