Pour-Mini Aktiebolag

Stockholms län

Information

Pour-Mini Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Pour-Mini Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pour-Mini Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Pour-Mini Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1967-06-19. Men sedan 1992-01-01 så har Pour-Mini Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Taptog. 6, 115 26, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pour-Mini Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6605352.

Värmdö arbetar för att företag som Pour-Mini Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pour-Mini Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet företrädesvis inom sektorerna företagsledning och projektledning jämte köp och försäljning av företag, handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom annan lös egendom företrädesvis textilier och sportartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pour-Mini Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pour-Mini Aktiebolag och det är följande personer, Jinglöv, Anita Birgitta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jinglöv, Rolf Lennarth som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Jinglöv, Bo Mikael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Jinglöv, Rolf Niclas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars-Ola Mattias som är född 1954 och har titeln Revisor, Sterner, Elisabeth Maria som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, E.ON ES Sverige AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pour-Mini Aktiebolag är 556110-5684.