Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag

Stockholms län

Information

556118-5231 är organisationsnummer för verksamheten Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag finns i.

Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-07-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57162350 eller genom brev på följande adress:
Hinsav. 9, 139 53, Värmdö

Bolaget skall utföra rörisoleringar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Värme & Kylisolering R Douhan Aktiebolag och det är Douhan, Sten Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Douhan, Inga Camilla Veronica som är född 1968 och har titeln Suppleant, Taxell, Arto Matti Juhani som är född 1948 och har titeln Revisor, Backman, Lars Tage som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorshuset i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,