Telemontören Andén Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultation, installation och försäljning av svagströmsprodukter inom TV- och dataområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Telemontören Andén Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Telemontören Andén Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1969-04-16 så skapades Telemontören Andén Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Telemontören Andén Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Telemontören Andén Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556125-2932 är organisationsnummret för bolaget som finns i Värmdö.

Just nu är Telemontören Andén Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Telemontören Andén Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-57150806 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Telemontören Andén Aktiebolag är Andén, Tommy Wilhelm som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Kent Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln Revisor, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .