Saltsjöbadstandläkarna AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Saltsjöbadstandläkarna AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Saltsjöbadstandläkarna AB är ett av dem. Statusen för Saltsjöbadstandläkarna AB är att Bolaget är aktivt.

Saltsjöbadstandläkarna AB är ett Aktiebolag och skapades 1970-08-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Saltsjöbadstandläkarna AB ska trivas.

Saltsjöbadstandläkarna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva tandläkarpraktik, utbildning och handledning i personlig utveckling, kommunikation, kompetensutveckling, management och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Saltsjöbadstandläkarna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03.

Idag är Saltsjöbadstandläkarna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Saltsjöbadstandläkarna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7170522.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Saltsjöbadstandläkarna AB är Lillieros, Jörgen Johan Anders som är född 1953 och har titeln VD, Lillieros, Jörgen Johan Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Grut Lillieros, Anna Helen Viveka som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Saltsjöbadstandläkarna AB har 556138-2440 som sitt organisationsnummer.