Auditur Ekonomiservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Auditur Ekonomiservice Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Auditur Ekonomiservice Aktiebolag finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Auditur Ekonomiservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Auditur Ekonomiservice Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Auditur Ekonomiservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7430970.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Auditur Ekonomiservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Auditur Ekonomiservice Aktiebolag har idag 556144-0289 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Auditur Ekonomiservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva redovisning och konsultation inom det ekonomiska och kamerala området samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Auditur Ekonomiservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brohage Edvinsson, Jan Henrik som är född 1955 och har titeln Likvidator, Olsson, Ove Karl Henrik som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .