Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-08-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag ska trivas.

Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva affärsrörelse inom livsmedelsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57153036.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag är Westerberg Almlöf, Maud Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Almlöf, Bengt Sivert som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Westerbergs Livs i Sandhamn Aktiebolag har 556149-9079 som sitt organisationsnummer.