K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-03-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta fast egendom ävensom driva handelsrörelse inom bilbranschen samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57021135.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag är Lindgren, Mats Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Jan Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Kurt Albert som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Inga Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor.

K.A. Lindgren Förvaltnings Aktiebolag har 556159-6098 som sitt organisationsnummer.