Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag

Stockholms län

Information

Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-04-06. Men sedan 1974-01-01 så har Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Åvägen 2, 139 52, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57162974.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall driva byggnadsverksamhet, konsultverksamhet inom byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Börje Helmer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Annerbrant, Marita Kristina Linnea som är född 1967 och har titeln Suppleant, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggmästarservice Börje Johansson & Co Aktiebolag är 556162-2365.