ENGSTRAND TRADING AB

Stockholms län

Information

ENGSTRAND TRADING AB är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som ENGSTRAND TRADING AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ENGSTRAND TRADING AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

ENGSTRAND TRADING AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-10-09. Men sedan 1995-01-01 så har ENGSTRAND TRADING AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rådjursv. 34, 134 34, Gustavsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ENGSTRAND TRADING AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57034777.

Värmdö arbetar för att verksamheter som ENGSTRAND TRADING AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ENGSTRAND TRADING AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva import och försäljning av restaurangutrustning.

Firmatecknare för ENGSTRAND TRADING AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Engstrand, Siv Elisabet -Engstrand, Sture Erik Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ENGSTRAND TRADING AB och det är följande personer, Engstrand, Sture Erik Olof som är född 1934 och har titeln VD, Engstrand, Sture Erik Olof som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Engstrand, Siv Elisabet som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lövenheim, Klas Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Trevision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ENGSTRAND TRADING AB är 556170-3066.