Runmarö Båtvarv Aktiebolag

Stockholms län

Information

Runmarö Båtvarv Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Runmarö Båtvarv Aktiebolag finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Runmarö Båtvarv Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Runmarö Båtvarv Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Runmarö Båtvarv Aktiebolag har funnits sedan och 1979-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Runmarö Båtvarv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Runmarö Vånö, 130 38, Runmarö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57152216.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Runmarö Båtvarv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Runmarö Båtvarv Aktiebolag har idag 556198-1613 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Runmarö Båtvarv Aktiebolag

Bolaget skall driva varvsrörelse samt handel med båtar och båttillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Runmarö Båtvarv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarström, Sten Albert som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarström, John Gunnar som är född 1969 och har titeln Suppleant, Berg, Göran Roger som är född 1972 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor, .