Fellman Bygg och Glaskonsult AB

Stockholms län

Information

Fellman Bygg och Glaskonsult AB är en verksamhet som finns i Värmdö. I Fellman Bygg och Glaskonsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nylander, Åke Sören Agne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nylander, Pontus Sven Gunnar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylander, Gunvor Ulla-Britt M som är född 1935 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fellman Bygg och Glaskonsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fellman Bygg och Glaskonsult AB på telefon 08-7183200.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva glasmästeri samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom. Ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fellman Bygg och Glaskonsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fellman Bygg och Glaskonsult AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fellman Bygg och Glaskonsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fellman Bygg och Glaskonsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fellman Bygg och Glaskonsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nylander, Pontus Sven Gunnar -Nylander, Åke Sören Agne

Fellman Bygg och Glaskonsult AB har 556199-3337 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.