Värmdö Köpcentrum Fastighets AB

Stockholms län

Information

Värmdö Köpcentrum Fastighets AB är en verksamhet som finns i Värmdö. I Värmdö Köpcentrum Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergman, Lars Ingemar som är född 1948 och har titeln VD, Bergman, Lars Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Ulla Kristina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Lars Christer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Lars Mikael som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Salemyr, Ola Svante Erik som är född 1969 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Värmdö Köpcentrum Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Värmdö Köpcentrum Fastighets AB på telefon 08-57410220.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Värmdö Köpcentrum Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Värmdö Köpcentrum Fastighets AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Värmdö Köpcentrum Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Värmdö Köpcentrum Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Värmdö Köpcentrum Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman, Lars Ingemar -Bergman, Ulla Kristina

Värmdö Köpcentrum Fastighets AB har 556201-6781 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.