Sandhamn Hyr & Marinservice AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning, försäljning och service av verktyg samt service av båtar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandhamn Hyr & Marinservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Sandhamn Hyr & Marinservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1981-01-12 så skapades Sandhamn Hyr & Marinservice AB och bolaget är har F-skattsedel Sandhamn Hyr & Marinservice AB har haft det sedan 1994-01-01.

Sandhamn Hyr & Marinservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556207-8096 är organisationsnummret för bolaget som finns i Värmdö.

Just nu är Sandhamn Hyr & Marinservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sandhamn Hyr & Marinservice AB så går det att nå dem via telefon på 08-57153076 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Westerlund, Björn Olov

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandhamn Hyr & Marinservice AB är Westerlund, Björn Olov som är född 1941 och har titeln VD, Westerlund, Björn Olov som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Torbjörn som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Münster, Beatrice Margareta som är född 1973 och har titeln Suppleant, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Anders Norkvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.