T.P. Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av handikapphjälpmedel, utföra tillverkning och service, installationer inom den grafiska branschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T.P. Service Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är T.P. Service Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1981-10-30 så skapades T.P. Service Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel T.P. Service Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

T.P. Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556212-6697 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är T.P. Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med T.P. Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-57151900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom T.P. Service Aktiebolag är Söderberg, Per Erik Ture som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Solveig Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Forsberg, Jonas Henrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .