P. Lindberg VVS / Livslust i Sverige AB

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter P. Lindberg VVS / Livslust i Sverige AB. Det finns flera bolag som liknar P. Lindberg VVS / Livslust i Sverige AB i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

P. Lindberg VVS / Livslust i Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1983-01-24 så har P. Lindberg VVS / Livslust i Sverige AB varit registrerat och sedan 1982-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är P. Lindberg VVS / Livslust i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med P. Lindberg VVS / Livslust i Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Blekingeg. 14 B, 118 56, Stockholm. Vi ni istället prata med P. Lindberg VVS / Livslust i Sverige AB så kan ni göra det på 08-57035060.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att utföra konstruktioner inom värme, ventilation, sanitet, energisparåtgärder ävensom idka därmed förenlig rörelse. Bolaget skall även bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom en bifirmas namn, verksamheten skall under det namnet bedriva information, föredrag och kurser inom friskvård och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindberg, William Petter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Stern, Johan Petter Bertil som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Stern, Sebastian Björn Gunnar som är född 1981 och har titeln Suppleant, Forslund, Jan Tomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindberg, William Petter -Stern, Johan Petter Bertil -Stern, Sebastian Björn Gunnar .

P. Lindberg VVS / Livslust i Sverige AB har 556224-5901 som sitt organisationsnummer.