J. Dahlqvist Fastighets AB

Stockholms län

Information

556228-2235 är organisationsnummer för företaget J. Dahlqvist Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J. Dahlqvist Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som J. Dahlqvist Fastighets AB finns i.

J. Dahlqvist Fastighets AB har varit registrerat sedan 1983-05-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J. Dahlqvist Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

J. Dahlqvist Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J. Dahlqvist Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med J. Dahlqvist Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57028635 eller genom brev på följande adress:
Återvallsv. 5, 134 64, Ingarö

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva konsulttjänster inom prospektering samt bistå med administrativa tjänster inom tillverkning och byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J. Dahlqvist Fastighets AB och det är Dahlqvist, Hans Jimmy Lennart som är född 1949 och har titeln VD, Dahlqvist, Hans Jimmy Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Elisabeth som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Lennart Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor