Teltek i Herrviken AB

Stockholms län

Information

556235-1261 är organisationsnummer för bolaget Teltek i Herrviken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Teltek i Herrviken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Teltek i Herrviken AB finns i.

Teltek i Herrviken AB har varit registrerat sedan 1983-10-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Teltek i Herrviken AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Teltek i Herrviken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Teltek i Herrviken AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Teltek i Herrviken AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57141032 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall utföra elinstallation.

Det finns olika personer som har en koppling med Teltek i Herrviken AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,