R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag är ett bolag som finns i Värmdö. I R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindberg, Bernt Reino som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman, Inger Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bergshem, Bengt Valfrid som är född 1960 och har titeln Revisor, Bergshem Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall konstruera, tillverka och sälja formverktyg, specialmaskiner och motorkonstruktioner samt produktutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

R. Lindberg Konstruktion Aktiebolag har 556237-3869 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.