Mark & Väg Ingarö Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Mark & Väg Ingarö Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Mark & Väg Ingarö Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Mark & Väg Ingarö Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556244-1633.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-57028100 alternativt besöka eller skicka post till Mark & Väg Ingarö Aktiebolag på följande adress Eknäsv. 24, 134 65, Ingarö.

Mark & Väg Ingarö Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mark & Väg Ingarö Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Carlsson, Eva Gudrun Lise-Lotte som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Nils-Olov som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva schaktentreprenader, transporter, grustäkt och försäljning av grustäktsprodukter samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.