Grinda Wärdshus AB

Stockholms län

Information

Grinda Wärdshus AB är en verksamhet som finns i Värmdö. I Grinda Wärdshus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pfister, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln VD, Pfister, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Pfister, Markus Erik Klas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Grinda Wärdshus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Grinda Wärdshus AB på telefon 08-54249491.

Bolaget skall idka försäljning, service och uthyrning inom restaurang och livsmedelsbranschen, förvärva, förvalta och äga fast egendom, tomträtter samt lös egendom. Bolaget skall även idka handel med ädla metaller, antikviteter, konstvaror och värdepapper. Bolaget skall vidare driva miljö och lokalvård, publicera tidsskrifter, driva hotellrörelse, resebyrå samt arrangörsverksamhet. Produktion och försäljning av presentartiklar, därmed ovanstående förenliga verksamheter.

Idag är Grinda Wärdshus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Grinda Wärdshus AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Grinda Wärdshus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Grinda Wärdshus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grinda Wärdshus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Grinda Wärdshus AB har 556251-4272 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.