ALTAIR Rederi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga motorskeppet Altair och bedriva yrkesmässig sjöfart med detta skepp.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ALTAIR Rederi Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är ALTAIR Rederi Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1987-04-09 så skapades ALTAIR Rederi Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel ALTAIR Rederi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

ALTAIR Rederi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556252-2093 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är ALTAIR Rederi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ALTAIR Rederi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-57142592 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ALTAIR Rederi Aktiebolag är Randall Grisell, Lorelei Elsa som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Grisell, Bengt Towe som är född 1942 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per-Arne som är född 1942 och har titeln Revisor, Barkarby Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .