Djurö Schakt & Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

Djurö Schakt & Transport Aktiebolag är ett företag som finns i Värmdö. I Djurö Schakt & Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenberg, Ulf Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Ingrid Annelie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ankerton, Åke Per-Ove som är född 1941 och har titeln Revisor, Oventus Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Djurö Schakt & Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Djurö Schakt & Transport Aktiebolag på telefon 08-57167536.

Bolaget skall bedriva åkeri och schaktentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Djurö Schakt & Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Djurö Schakt & Transport Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Djurö Schakt & Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Djurö Schakt & Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Djurö Schakt & Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Magnusson, Ingrid Annelie -Stenberg, Ulf Christer

Djurö Schakt & Transport Aktiebolag har 556254-5862 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.