Skaparpool Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Skaparpool Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skaparpool Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skaparpool Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skaparpool Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-08-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skaparpool Aktiebolag ska trivas.

I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och uppfinnarverksamhet inom elektronikbranschen, äga och förvalta aktier och andelar, samt handel med aktier och andra värdepapper, äga och förvalta fast egendom, samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skaparpool Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Skaparpool Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Skaparpool Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57154506.

Firman tecknas var för sig av -Leeb, Karl-Erik -Leeb, Sylvia Elisabet.

De som är på något sätt har med Skaparpool Aktiebolag är Leeb, Karl-Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Leeb, Sylvia Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Skaparpool Aktiebolag har 556262-2950 som sitt organisationsnummer.